TERMENI SI CONDITII GENERALE GDPR

  1. 1. Inca de la infiintare, din anul 2012, ARTOIL SRL acorda importanta si respecta reglementarile in vigoare, inclusiv cele legate de protejarea datelor cu caracter personal ale partenerilor nostri.
  2. 2. De asemenea, au fost intotdeauna respectate reglementarile privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, si o vom face in continuare, adaptandu-ne noilor cerinte europene ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
  3. 3. Increderea dumneavoastră in serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. In acest sens, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire in furnizarea si stocarea datelor cu caracter digital, precum si utilizarea lor in intreaga noastra activitate.
  4. 4. ARTOIL SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastra personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm intr-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cadrul prezentei sectiuni dedicate GDPR.
  5. 5. ARTOIL SRL este persoana juridica al carei obiect de activitate il constituie distribuția si comercializarea de produse petroliere (motorina, benzina, AdBlue si CTL) la nivel național, avand sediul social in str. Grigore T Popa, nr. 81, Timisoara, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timis cu nr. J35 / 1489 / 2012, RO 30335504, telefon 0356 101 001, email: office@artoil.ro, adresa web www.artoil.ro
  6. 6. ARTOIL SRL prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal, in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, inclusiv marketing direct), efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile ARTOIL SRL, inclusiv cele dezvoltate impreuna cu un partener ARTOIL SRL, de acordare a unor bonificatii catre clienti sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, pentru indeplinirea unor obligatii legale ale societatii cum ar fi comunicarea de informatii catre organele de stat abilitate.
  7. 7. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai ARTOIL SRL, cu respectarea drepturilor dumneavoastra.
  8. 8. Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea sa de operator.
  9. 9. In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.
  10. 10. In conditiile prevazute de legislatia in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate; si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considera necesar.
  11. 11. In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, fara insa a afecta legalitatea prelucrarii facute pana in acel moment.
  12. 12. Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.
  13. 13. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre societate a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre ARTOIL SRL .
  14. 14. De asemenea, confirmam faptul ca nu stocam si nu cerem date cu caracter special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa etc.
  15. 15. Pe langa posibilitatea ca orice vizitator sa poata solicita stergerea informatiilor din baza de date (in situatia in care considera ca ar putea avea adresa de e-mail sau numele stocate la noi) sau sa isi dea Acordul pentru inregistrare/actualizare si inscriere la newsletter, orice client cu cont deschis in cadrul societatii noastre poate sa consulte informatii referitoare la GDPR, precum:
    - Corectarea datelor;
    - Raport pe e-mail cu datele existente in baza de date a site-ului;
    - Solicitarea inchiderii contului de client;
    - Abonare / Dezabonare la Newsletter (daca este cazul).
  16. 16. Atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative din partea ARTOIL SRL, va puteti dezabona trimitand un e-mail de "Dezabonare" sau "Unsubscribe".
  17. 17. Astfel ca, va asiguram ca prelucram date cu caracter personal cu respectarea urmatoarelor principii:
    - Datele sunt in siguranta;
    - Clientii ARTOIL SRL detin mereu controlul acestor date, asa cum am prezentat la paragrafele anterioare;
    - Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitate.
  18. 18. Va informam ca am implementat in cadrul firmei procedura aferenta GDPR, si astfel ne-am conformat directivelor europene (Regulament 2016/679/UE aplicat de toate statele Uniunii Europene)
  19. 19. Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizaţi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.
  20. 20. Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre societatea ARTOIL SRL, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context, puteti adresa o cerere (in format material/electronic prin e-mail) catre departamentul responsabil privind protectia datelor din cadrul societatii, la adresa de email office@artoil.ro